Alta kommune har tatt opp navnesak 18.04.23, om at det skulle reises navnesak i forbindelse med nytt vegnavn med gatenr. 1036 Melsvik.
Hovedutvalget for oppvekst, kultur og integrering har i møte 30.01.24 vedtatt følgende navn: Melsvikveien

Alta kommune har tatt opp navnesak 18.04.23, om at det skulle reises navnesak i forbindelse med nytt vegnavn med gatenr. 1037 i henhold til detaljreguleringen for Stengelsmoen Nord. 
Hovedutvalget for oppvekst, kultur og integrering har i møte 30.01.24 vedtatt følgende navn: Sandsvingen

Alta kommune har tatt opp navnesak 18.04.23, om at det skulle reises navnesak i forbindelse med nytt vegnavn med gatenr. 1035 til Gakorimyra Sør-B7.
Hovedutvalget for oppvekst, kultur og integrering har i møte 30.01.24 vedtatt følgende navn: Elgtråkket

Språkrådet har ingen merknader til navneforslagene.

Klagefristen er tre uker fra meldinga om vedtaket er kommet fram til mottaker, jf. § 9 i forskrift om stadnamn. Dersom meldinga skjer med offentlig kunngjøring, starter klagefristen fra den dagen vedtaket blir kunngjort første gang.

De som har klagerett, har rett til å se saksdokumentene, som er arkivert hos vedtaksorganet. Det er anledning til å søke om utsatt iverksetting av vedtaket til klagefristen er ute eller klagen er avgjort.

En eventuell klage skal sendes til Kartverket med kopi til kommunen. Klagen skal grunngis, og grunngivinga må behandle alle navn eller navneledd klagen gjelder.