Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Foreldrekurs

Som forelder står du ofte i hverdagssituasjoner som oppleves utfordrende. For eksempel morgenstell, påkledning, leksegjøring, legging og måltider.
Mange kan føle seg både usikker og fortvilet. Å få hjelp og støtte tidlig kan gjøre at det vanskelige ikke vokser seg større.

Derfor inviterer Alta kommune til gratis gruppekurs der man får støtte og råd, samt at man får møte andre i samme situasjon. Du lærer helt konkret hvordan du kan gå frem for å få til et bedre samarbeid mellom deg og barnet ditt, og du får tilgang til din egen «verktøykasse». Foreldreverktøyene som læres, vil kunne brukes på ulike måter gjennom hele barnets oppvekst.

Det er to kursserier i 2024. Nå kan du melde din interesse for kursserien som starter i september.

Her melder du din interesse

Når du har lagt igjen din kontaktinformasjon i skjemaet vil en av våre kursholdere ta kontakt med deg. Det er en uforpliktende påmelding.

Illustrasjonsfoto verktøykasse med verktøy til foreldre

Aktuelt

Må merkes med opphavsrett ved bruk

Påmelding foreldrekurs

Det gjennomføres foreldrekurs to ganger i året. Her kan du registrere deg, og registreringen er uforpliktende. En av våre kursholdere vil ta kontakt m...
Foreldreverktøykassen

Kursdager for foreldrekurs vår 2024

Som forelder står du ofte i hverdagssituasjoner som oppleves utfordrende.  Derfor inviterer Alta kommune til gratis gruppekurs der man får støtte o...