Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kultur, idrett og fritid

Kultur, idrett, friluftsliv og et vell av arrangementer er viktige ingredienser i utviklingen av Alta som attraktivt bosted og reisemål for opplevelser.
Kultur har samtidig verdi i seg selv, og bidrar til identitet og positive opplevelser for publikum og utøvere – amatører så vel som profesjonelle.
Kulturområdet i kommunen er stort. Eksempelvis organiserer idretten i Alta om lag 8500 medlemmer, og Alta kulturskole har cirka 550 elever fordelt på områder som musikk, visuelle kunstfag, teater og dans.

Alta gir fantastiske muligheter for et aktivt, nært og innholdsrikt friluftsliv hele året. Med et tørt klima og variert landskap- alt fra vidde til hav er mulighetene uendelige.

I menyen under er det informasjon om turmuligheter, badeplasser, parker, lekeplasser, utendørs idrettsanlegg, turløyper, skiløyper og mange andre sommer- og vinteraktiviteter.

Kulturleder
Tor Helge Reinsnes Moen
E-post: tor.helge.moen@alta.kommune.no
Telefon: 90081680

Virksomhetsleder Miljø, Park og Idrett
Jon Håvar Haukland
Epost: joha@alta.kommune.no
Mobil: 91342536

Skøytebanen på sentrum - bålplass i front

Aktuelt

plakat for musikkhelg

Musikkhelg på Huset 31.05-02.06

Huset inviterer til en morsom og kreativ helg for alle i aldersgruppen 8.klasse t.o.m. 3.klasse VGS. Her vil det fokuseres på låtskriving, arrangering...
bilde av kakekort

Last ned gratis kakekort

Nå er det høysessong for kaker og her finner du kakekort for å lettest mulig merke innholdet i kakene.