Barnekor

Alder: 1.-5.klasse

Tid: torsdager kl 18.00-18.45. 

Forkunnskaper:
Man trenger ingen forkunnskaper.

Hva du lærer: 
Barnekor passer for alle som er glad i å synge. Vi synger mange forskjellige sanger, i ulike sjangre og ulik vanskelighetsgrad. Noen sanger er kun ment for lek og morro, andre for konserter.  Gjennom de forskjellige sangene jobber vi bl.a med puls og rytme, tekstforståelse, forskjellige uttrykk og kreativitet. Vi øver også  på å synge kanon og enkle flerstemte arrangement, og kanskje noen vil prøve seg på en liten solo. 

Barnekoret synger på 3-4 forskjellig konserter i løpet av et år, noen små og noen større. Det er viktig for både motivasjonen og for mestringsfølelsen.

Hovedmålet for alt vi gjør er å ha det gøy og skape sang- musikkglede

Lærer: Idun Hjellestad Jørgensen

Sanglek

Alder: barnehage, 4-6 år

Tid: torsdager kl 17.00-17.45. 

Forkunnskaper:
Man trenger ingen forkunnskaper.

Hva du lærer:
Mesteparten av tiden bruker vi på å synge og leke, og barna vil lære mange nye sanger og sangleker. Vi bruker forskjellige sanger der barna får bruke kreativiteten sin og utvikle musikaliteten. 

I løpet av året vil barna få prøve seg på nesten alle instrumenter vi har ved kulturskolen. De får også danse, tegne, lytte til musikk og gjøre teaterleker.

Barna vil også få trening i å opptre og å stå på en scene.

Hovedmålet for alt vi gjør er å ha det gøy og skape sang- musikkglede. Derfor er sanglek en veldig fin introduksjon til kulturskolen.

Lærere: Idun Hjellestad Jørgensen og Ann Synnøve Bendixen