Info

Sommerskolen for barn i alderen 8 -12  år har base på Alta bibliotek, mens Skateskolen (10 – 13 år) og Musikkuke (11 – 13 år) har base på Huset.

Har du andre spørsmål rundt sommerskoletilbudet er du også velkommen til å sende oss en mail på sommerskole@alta.kommune.no

Du trenger bare melde deg på en gang, så er du registrert!

De som søker får tilbud om deltakelse på en uke per barn/ungdom, men du/dere kan krysse av for 2 av alternativene, og skrive i feltet «annet» hva som er førsteønsket til barnet/ungdommen.   

Søknadsfrist er fortløpende, frem til plassene er fylt opp!

Kort info om sommerskolen på Alta bibliotek

Uke: 26-31 (24. juni  – 2. aug)
Klokkeslett: 09 – 15
Varighet: mandag - fredag
Sted: Alta bibliotek, Markedsgt. 3
Alder: Elever som starter i 3. – 7. klassetrinn (8 – 12 år)

Maks deltagere: 20 stk per uke

Liker du å få nye venner, dra på tur, og kanskje prøve deg på noen nye aktiviteter?

Det er oppmøte hver dag på biblioteket, før vi drar på tur i nærområdet, eller deltar på andre ute- og inneaktiviteter. Det blir besøk på kino, Alta museum, klatreparken og mulighet for fisking og bading i løpet av uka. Vi serverer felles lunsj hver dag. Vi har fire aktivitetsledere, som tar deg med på tur, organiserer leker og aktiviteter gjennom hele uka. Ukesprogram sendes på e-post i forkant av deltakelsen på Sommerskolen.

Vi ønsker å prioritere barn og ungdom som ikke har så mange andre ferieaktiviteter i løpet av sommeren. Vi ber foresatte tenke over dette før de søker. Vi behandler likevel alle som søker likt, og gjør ikke noe behovsprøving utover denne henstillingen.  

MusikkUKE

Aktivitetsleder: Mie Bergh

Dato: 5. – 8. august
Klokkeslett: Hver dag 11 - 15:00
Sted: Huset, Skoleveien 14
Alder: Elever som starter i 6. – 8. klassetrinn (11 – 13 år)
Maks deltagere: 15 stk

Er du glad i musikk? Bli med på en uke med musikk! 
Her skal vi øve på å spille instrumenter, samspill med andre og lære litt om hvordan vi går fram for å lage egen musikk. Denne uken får deltagerne prøvd seg på både trommer, bass, gitar, sang, tangenter og hvordan vi kan lage elektronisk musikk i lydstudio. Du trenger ingen forkunnskaper og du trenger ikke ta med instrumenter - du trenger kun å ha lyst til å prøve. Deltagere på sommerskolen vil bruke mye tid inne på øvingsrom, alle får servert varm lønsj i kafeen på HUSET og det er mulig vi tar oss en musikk-pause en av dagene for å finne på noe gøy (grilling, tur, aktiviteter). Mer info kommer på mail. 

Skateskole

Aktivitetsleder: Gabriel Bekkemellem Bergmo

Uker: 26, 27, 30 og 32
Klokkeslett: Hver dag 11:00 – 15:00
Alder: Elever som starter i 5. – 8. klassetrinn (10 – 13 år)
Sted: Alta Rullepark / Skoleveien 14, Alta
Maks deltagere per skole: 15 stk.


Lær din første Ollie!

Nå kan du delta på en hel uke med skateskole for junior og nybegynnere. Våre instruktører kan vise deg hvordan du både ruller, svinger, tar en Oillie (hopper) og bruker den nye betongparken. Skateutstyr og beskyttelsesutstyr får du låne av oss. Deltagere på sommerskolen får rullet masse i parken og omliggende områder, alle får servert varm lønsj i kafeen på HUSET og det er mulig vi tar oss en rulle-pause en av dagene for å finne på noe gøy (grilling, tur, aktiviteter). Mer info kommer på mail.