Til deg som har tilgang til ATV, UTV eller mopedbil. Det er på tide å akseptere at dere er der ute i trafikken og da må vi tilby dere så god kompetanse som mulig til å håndtere kjøretøyene også om vinteren.

Alta kommune har sammen med NAF øvingsbane på Latharimoen, et ønske om å tilby glattkjøringstrening for dere. Fullstendig gratis og vi skal tilby både varme pølser i brød og kanelsnurrer til de som møter opp - fortsatt gratis. Banen vil innredes slik at dere får teste litt ut for dere selv hvordan kjøretøyet opptrer på glatt føre - og det hele skal skje under litt innføring og informasjon - i ellers trygge omgivelser. Men vi må vite OM dette er interessant for dere å delta på - og i så fall - hvilken dag dette kan passe å gjøre det på.

Vi håper på å kunne gjøre dette før kl 1600, da vi har tilgang til gratis personell frem til da. Fredager er også en dag hvor andre ikke har bestilt banetid - og derfor er det en gunstig dag for oss som arrangør. Og - vanlige trafikkregler gjelder, har du ikke førerkort, men har lov til å øvekjøre - da kan du stille med godkjent ledsager. 

Når vi får tilbakemeldinger i løpet av denne uka og helga vil vi se gjennom dette mandag 28. november for å se hvilken dag som passer best. Deretter kommer ny info om når dette vil skje.

Har du evt andre innspill kan disse sendes på mail til gjaw@alta.kommune.no.