Hva er FLYT?

Flyt er et fritidsprogram for 9. og 10.klassinger i Alta kommune. Flyt er utviklet av Kronprinsparets Fond og startet opp 2018 og Flyt tilbys i stadig flere kommuner rundt om i landet. Her i Alta har vi svært gode erfaringer fra forrige rundet og starter nå opp Flyt for andre året på rad.

Det fine med Flyt er at det passer for alle. Ingen spesielle ferdigheter kreves og det er helt gratis. I Flyt skal du lære mer om deg selv, få nye venner, delta på hyggelige aktiviteter og spise god mat. Om det er utfordringen mht transport dekker Flyt transportkostnader. 

 

Hva gjør man egentlig i FLYT?

Flyt byr på 10 varierte samlinger med ulike temaer som «stressmestring», «styrker» og «kommunikasjon». «Videregående skole» vil også være et tema der du lager et veikart som viser dine styrker, interesser og drømmer for framtiden.  I tillegge til de 10 samlingene på torsdager blir det sosiale og artige aktiviteter som klatring, bowling, bakedag, overnattingsparty ol. Det kan være opp til 25 deltakere på Flytprogrammet.

 

Flyt gir deg muligheten til å møte nye folk, utvikle seg selv og forberede deg på framtiden. Husk at i Flyt blir man ikke vurdert og det er ingen forventninger til prestasjoner.  Alle de tre Flytlederne er erfarne ungdomsarbeidere, det er kurset i Flytprogrammet og vil lage en trygg ramme for alle som deltar i programmet. 

Bruke fritiden på noe meningsfylt og meld deg på Flyt!

 

Påmelding til kaja@alta.kommune.no

Eller via https://flytprogrammet.no/

Har du spørsmål kan du gjerne ringe for mer informasjon

Kontaktperson: Kaja Kristensen, Leder Huset, Prosjektleder FLYT Alta
Tlf 97003379