Når man er gravid dukker det opp mange spørsmål underveis, og på nettet florerer det med råd. Det kan være vanskelig å vite hva man skal følge. Derfor inviterer Johanne Nikolaisen og Maren Aase til informasjonskveld for gravide. 

– Vi ønsker å tilby et samlingspunkt for de som er gravide, der de også har mulighet til å stille spørsmål, sier Johanne og Maren.

Fysisk aktivitet og kosthold

Maren er klinisk ernæringsfysiolog og Johanne er fysioterapeut. De to skal selvsagt være tilstede. Det skal også en jordmor.

– Vi kommer til å informere om fysisk aktivitet og kosthold i svangerskapet. Vi vil også fortelle om hvilke tilbud som finnes i Alta for gravide. Det blir anledning, for de som ønsker, å dele erfaringer og stille spørsmål. Det er ikke et krav, man kan også komme for å få informasjon uten å dele egne erfaringer.

Informasjonskveldene er fast hver første tirsdag i måneden. Oppstart er 7. november. Alle møtene starter klokken 19.00. Oppmøte er på helsestasjonen i 2. etasje på Parksenteret. I 2024 er første møte 6. februar.

Det er et gratis arrangement uten påmelding - bare møt opp.

Kontaktinformasjon

Fysioterapeut 
Johanne Nikolaisen 
TLF: 477 59 535


Klinisk Ernæringsfysiolog  
Maren Aase 
TLF: 453 96 935