Den 16. oktober 2024 ble Arctic Innovation Week sparket i gang, i regi av Innovasjon Norge. Etter den høytidelige åpningen av arrangementet, ble Bedriftsutviklingsprisen 2024 delt ut. Dette er en bedrifts- og næringsutviklingspris for dem som har etablert en vellykket bedrift eller næring med basis i bygdenes og landbrukets ressurser. Under Arctic Innovation Week blir prisen til to produsenter - en fra Finnmark og en fra Troms.

Ingers Gårdsmat AS fra Nyvoll stakk av med seieren blant landbruksbedrifter i Finnmark. Bedriften, som drives av mor Inger Johanne Larsen og datter Katrine Larsen, produserer velsmakende produkter av sau, som fenalår, pinnekjøtt, lammerull mv. I sin begrunnelse for tildelingen av prisen, har juryen trukket frem bedriftens økonomiske vekst og lønnsomhet. 

Prisen blant landbruksbedriftene i Troms gikk til Strømmen Gård, som blant annet har vunnet NM-gull og VM-bronse for sin "Strømmen Chevre".