Sykle til jobben har i år en ny kampanje som går på høsten. Normalt går dette fra våren og ut til juni som er hovedkampanjen, men fra i år vil de bidra med å holde oss i gang også i høstmåneden. Som vanlig er alle gratis påmeldt gjennom Alta kommune og en får opptil 3 poeng for hver dag en er aktiv.

Å gå til jobb gir et poeng, likeså å gå hjem igjen. Likestilt med å gå er også andre metoder som regnes som kroppslig transport. Da trenger en kun å være i en form for aktivitet i maks 30 minutter til den dagen før en har maks skår. Alternativt får man poeng for hver halve time en er i aktivitet gjennom dagen. Som aktivitet regnes alt fra trim og trening til hverdagsoppgaver hvor en må bevege seg, som tørke støv, vaske bil, legge om dekk, rake løv, gå en tur, bake brød, rydde i skapet, og så videre.

For å lese mer og melde seg på kan du trykke på denne linken. 

Det er lov å delta alene, men også å melde på et lag, for eksempel kollegaer på jobb. I Alta er bedriftene Rambøll, Alta ungdomsskole, LOM kompetansesenter, Alta tannklinikk, Nav Alta, Ishavskraft, Sandfallet ungdomsskole og Altagårdshagen kompetansesenter allerede påmeldt. Vil en av disse bedriftene ha best deltakelse i Alta - eller er den bedriften kanskje enda ikke påmeldt? Det blir spennende å se. 

Flere flotte premier trekkes ukentlig fra Bedriftsidretten blant alle som deltar - så her må vi bare dra oss alle med også på høstversjonen.