Trivselsmidler i distriktene: Vi har 300 000 kr å tildele til trivselstiltak i distriktene. Støtten er først og fremst forbeholdt nye kultur- og idrettsaktiviteter for alle folk fra områdene: Tverrelvdalen, Rafsbotn, Talvik, Eiby og alle områder i Alta kommune utenfor dette.

Idrettsarrangement: Vi har 125 000 kr å tildele til idrettsarrangement. Støtten er forbeholdt tiltak som gjelder barn og unge (opp til 19 år).

Kulturarrangement og festivaler: Vi har 125 000 kr å tildele til formålet. Støtten er forbeholdt tiltak som gjelder barn og unge (opp til 19 år).

Kulturmidler: Vi har 200 000 kr å tildele til formålet. Støtten er forbeholdt tiltak som gjelder barn og unge (opp til 19 år). Pengene fordeles på de som søker ut fra antall medlemmer i laget.

Grendehusmidler: Vi har 125 000 kr å tildele til grendehus. Støtten er først og fremst tenkt i bygder uten skolebygg, der grendehusene blir viktige forsamlingssteder. Støtten kan gå både til infrastruktur, drift og aktiviteter.

Søknad må fylles ut digitalt på skjema som du finner her: Kultur- og idrettstilskudd - søknad - Alta kommune (skjema.no).  Når du har åpnet skjema finner du etter hvert «tilskuddsordning»: her velger du hvilket av tilskuddene over du søker på.

 

Spørsmål pr mail til

Kultur@alta.kommune.no