Loading

Opplev verden gjennom et barns øyne Alta kommune søker assistenter til barnehagene våre

Vi har økt assistentlønna med 12.300 kroner i året og gjort søkeprosessen enklere. Bli assistent i en av våre barnehager.

Gode opplevelser, muligheten til å være et trygt fang og en hverdag som aldri blir kjedelig venter deg i våre kommunale barnehager.

– Noe av det beste er at man ikke bruker mobilen på hele dagen. Det har vært veldig deilig med pause fra skjermer og være tilstede hele tiden

I løpet av et barnehageår får du muligheten til å oppleve verden gjennom et barns øyne.

Du får et innblikk i alle årstider og oppleve gleden ved å være ute - i all slags vær. Samtidig som du lærer deg å veilede og hjelpe barna, så får også du lære. For eksempel det å glede seg over små ting - slik barn gjør.

Alle barnehager har årshjul med planer for hva de skal gjøre. Et eksempel på tema kan være våren og at naturen våknet til liv etter vinteren. Da bruker man naturen rundt for å se etter vårtegn. På høsten starter det ofte mange nye barn og i tillegg til å bruke tid på tema høst, så er det naturlig å bruke mye tid på at barna blir godt kjent og danner vennskap. Ingen dag er lik når man jobber i barnehage og det er nettopp det som gjør jobben både morsom og utfordrende.

Du får en hverdag der du er sosial og noe som skjer hele tiden. Du får også tatt i bruk dine kreative sider - ved for eksempel å bruke det man finner i naturen til både kunst, matlaging og annet.

Arbeidshverdagen deles opp i vakter på 7,5 timer. Du har alle ettermiddager og helger fri.

Åpenhet, trygghet og respekt

I Alta kommune lever vi etter visjonen åpenhet, trygghet og respekt. Det er viktig for oss at alle våre ansatte også verdsetter visjonen og jobber etter den.

Det er viktig at de voksne i barnehagen er til stede for barna. Mange trenger et fang og en god klem i hverdagen. Som assistent i våre barnehager får du være en av de trygge voksne som barna trenger i hverdagen. Du får også selv muligheten til en hverdag med lek, turer, omsorg og morsomme stunder. På den måten er du med på å støtte de små som utforsker, lærer og utvikler seg.

Du, som alle våre ansatte, er en viktig bidragsyter til godt arbeidsmiljø og at vi samarbeider godt med alle foreldre.

Her kan du enkelt sende inn en søknad til oss

For å jobbe i barnehage er det krav om politiattest. Her kan du søke om politiattest

I tillegg er det krav om norskkunnskaper dersom du ikke er norsk statsborger. Dersom du ikke har norsk som førstespråk må du ha avlagt en norskprøve og oppnådd nivå A2 på delprøven i skriftlig framstilling og nivå B1 på delprøve leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon.

Lønns- og arbeidsvilkår i samsvar med kommunalt avtaleverk, sentrale og lokale avtaler.