A A A

Selma og Johannes fra NRK Super besøkte Alta

Selfie+utover+mengden

Barna på Komsa og Bossekop skole flokket seg rundt programlederne fra NRK.

På lang avstand kunne man høre lyden av den populære Blime-sangen og hylende barn. Selma og Johannes besøkte nemlig to skoler i Alta fredag formiddag, Komsa og Bossekop skole. Dette året er Supernytt ute å besøker skoler over hele landet, og en avstemming på nettsiden sendte duoen helt til Alta.

Og her ble de tatt imot som kjendiser. Nina (t.v), Malin og Nikoline på Komsa skole benyttet sjansen til å få både autograf og selfie med programlederne.

Jentene.jpg

– Hvorfor er det så stas at de er her?

– De er jo på en måte kjendiser for hele barneverden, sier Nikoline. Nina er enig og synes alltid det er gøy å hilse på kjendier. Og dette er en mulighet de ikke kunne gå glipp av.

– Hvis man tar bilde av eller med en kjendis så har man et minne fra kanskje den eneste gangen man treffer en kjendis, sier trioen glade før de springer avgårde for å sikre seg autograf.

Autograf.jpg

Å skrive autograf til alle barna tar sin tid, men både Johannes og Selma tok seg tid til å skrive til alle. 

Bosseskop skole.jpg

Programlederduoen var like populær i Bossekop. Her tar de selfie med så mange som mulig. 

Selfie utover mengden.jpg

Kanskje dukker bildene opp hos NRK Super? Her fra selfie-tid på Komsa.

Gøy å møte barna

Programlederne sitter til daglig på Marienlyst i Oslo i en redaksjon full av journalister, der lite minner om en kjendistilværelse. Turneen de gjør i år synes de er fryktelig gøy.

– Det føles både riktig og godt å møte målgruppen. Vi får så mange gode tilbakemeldinger som bekrefter at det å lage nyheter for barn er riktig og viktig, sier Johannes.

At barna flokker seg rundt dem synes de er stas.

– Jeg skal innrømme at det er stas, det gir et rush og et adrenalinkick. Jeg skulle bare ønske at vi hadde mer tid, men jeg tror likevel at folk setter pris på at vi kommer på besøk. Det gir oss inspirasjon til å lage mer innhold.

Johannes og Selma.jpg

plakat.jpg

 

På Komsa skole ser de supernytt i alle matfriminutt. Derfor er duoen populær blant flere enn barna. Også lærerne vet å sette pris på kjendis-besøk.

Selfie lærerne.jpg

Blime

NRK har i mange år stått bak Blime-trenden. Hvert år kommer en ny låt med tilhørende dans. Denne dansen kan skolebarn over hele landet, men også dansen er populær blant foresatte og lærere. Så selvsagt blir det dans i skolegården når NRK er på besøk.

Blime.jpg

Lærerne.jpg

Skjema