A A A

Saga barnehage

Virksomhetsinformasjon

Saga barnehage er en 5 avdelings barnehage som ble etablert i 2004. Bygget har lyse og trivelige lokaler, og barnehagen har et flott uteområde med sykkelsti, sandkasse, husker, vipper, grillstue, lekestue og leke/klatre hus med sklie.

Vi har også et flott nærmiljø rundt oss som vi bruker flittig hele året. På vinterstid lager vi skiløype i skogen ved barnehagen, vi har tilgang til ulike akebakker og lysløyper m.m. Vi arrangerer NM i vinterleker med ulike aktiviteter til alle aldersgrupper og når det nærmer seg sommer så gjennomfører vi vår egen miljøuke. Da går vi til «flylys-toppen», Skogvannet, Tørrfossen og lager en natursti i området rundt barnehagen. Vi bruker også gapahukene våre aktivt. Der har vi blant annet muligheter til å utforske naturen, insekt- og dyrelivet, være aktiv i ulendt terreng og plukke bær.

For oss er det viktig at barna opplever trygghet, mestring og glede i hverdagen. Saga barnehage skal være en arena som fremmer inkludering, lek og vennskap. For å få til dette må vi voksne være nysgjerrig, engasjert, leken og tilgjengelig.

Ved oppstart av nytt barnehageår setter vi av god tid til tilvenning for å skape en god relasjon til barnet og foreldre. For å få en myk overgang fra hjemmet til barnehagehverdagen, så bruker vi trygghetssirkelen aktivt i møte med barna hver dag. En god relasjon er basert på trygghet, omsorg og respekt.

Kontaktinformasjon

Adresse: Saga 5, 9517 Alta
Telefon:  902 88 435

Avdelinger:
Storhøyda: 974 80 551
Fjellbakken: 974 80 142
Borras: 454 74 549
Tørrfossen: 974 82 883
Raigori: 902 47 365

Virksomhetsleder: Anita Wahl
Epost: anita.wahl@alta.kommune.no

Hjemmeside: sagabarnehage.no

Mer om Saga barnehage