A A A

Ryddelag Kåfjord bygdelag er årets Rusken-vinner 2015.

Ingress2%5B1%5D

Hovedutvalgsleder Rut Olsen har trukket ut Kåfjord bygdelag som årets Rusken-vinner og overrakt premien på kr 10 000,-.

Kåfjord bygdelag har gjort en fantastisk jobb i løpet av våren. De har gått manngard og ryddet i store områder å samlet all slags søppel. Totalt ble det 60 ruskensekker i tillegg til mye gammelt jernskrot. Den største mengden med avfallstype var sneiper og snusbokser, men også bokser fra Rislunsj skilte seg ut som en gjenganger.

Bygdelaget vil gjerne beholde naturområdene søppelfritt og oppfordrer alle brukere til å ha respekt for dette. Hjelp oss ved å være litt mere miljøbevisst. Om det ikke finnes søppelbeholder der du er, så ta søppla med deg hjem oppfordrer Ellen Helander og Tanja Thomassen.

Rut Olsen og Alta kommune takker alle ryddelag for sine bidrag til å opprettholde en flott natur i våre områder. Rusken-aksjonen hadde en ny vri ved påmelding av ryddelag i forkant der det var behov og initiativ. Ruskenmodellen skal evalueres i Hovedutvalget for Næring, drift og miljø. Er de for denne formen vil vi også kjøre den neste år. Da håper vi det finnes flere ildsjeler som melder sin interesse for å ruske opp i sine nærområder.

 

Gratulerer.jpg

Grilling.jpg

Grilltur.jpg

Gutta-er-selvsagt-med.jpg

Hovedutv.leder-Rut-Olsen-intervjues-av-Altaposten.jpg

Hovedutvalgsleder Rut Olsen fikk anledning til å gi skryt til bygdelaget også via Altaposten.

 

Skjema