kartbilde
2019-04-15
Søknad om arealendring ved lokaliteten 24535 Storholmen

Cermaq Norway AS søker om arealendring ved lokaliteten 24535 Storholmen i Alta kommune.

2019-04-09
Friluftsskole til sommeren?

Ønsker et barn du kjenner å delta på friuftsskole i sommerferien?

påskeegg i sne
2019-04-09
Aktiv påske i Alta - i byen og på fjellet

Vil du være aktiv i påska er det mange muligheter både i nærmiljøet og på fjellet. Vi har naturen rundt oss på alle kanter, det er bare å velge: Ski, gå, akebrett, bålplasser.

forsidebilde
Offentlig ettersyn - Kommunedelplan for Boligpolitikk

Planutvalget vedtok i møtet den 29.03.19 at forslag til kommunedelplan for Boligpolitikk i Alta legges ut til offentlig ettersyn, jf. plan- og bygningslovens § 11-14.

skuter i sol
2019-04-04
Alta kommune utreder skuterløyper og ønsker innspill

Våre skuterløyper skal fastsettes etter nye regler. Før løypene vedtas må kommunen utrede og beskrive konsekvensene av den enkelte løype i forhold til sikkerhet (snøskred, isforhold og råker), friluftsliv, naturmangfold (rovfugl og fjellrev), reindrift og støy for boliger, hytter og friluftsliv.

vaksinasjon
Oppfriskningsvaksiner for voksne

Ikke alle vaksinene du får gjennom barnevaksinasjonsprogrammet, gir beskyttelse livet ut. Påfyll av enkelte vaksiner i voksen alder anbefales derfor for å opprettholde beskyttelse mot sykdommene.

Silvia
Ny kreftkoordinator i Alta kommune

Alta kommune har ansatt Silvia Boasso som kreftkoordinator med kontor på Alta helsesenter. Stillingen er et vikariat

Temabilde+Skil%C3%B8yper3+784
Skiløyper i Alta

Tråkkemaskin er reparert. Begge maskiner er nå i drift.

Mandag prepareres både BUL løypa og løypene i Kaiskuru.

Fredag flyttes 1 tråkkemaskin til Sarves. På Sarves vil det bli preparert til RIL rennet. Tråkkemaskinen vil være stasjonert på Sarves til over påske.

Følg med på www.skisporet.no for å se hvor det er preparert.

Det vil bli foretatt gravearbeider i lysløypa på begge sider av Holstbakken. Det vil ikke være mulig å gå på ski i denne delen av løypa fra 4. februar og ut vinteren.

2019-04-01
Valgstyret i Alta kommune har mottatt 11 listeforslag til kommunestyrevalget 2019

Alle partier som ønsker å stille til valg, må levere listeforslag til valgstyret i kommunen innen mandag 1. april kl. 12:00. Nedenfor finner du innleverte listeforslag fra de forskjellige partiene.

Fristen for å trekke tilbake et listeforslag er tirsdag 23. april kl. 12:00. Valgstyret tar stilling til listeforslagene senest 1. juni, og samme dato blir de offisielle valglistene lagt ut til gjennomsyn.

skøyteglede
Stor skøyteglede i Sentrum barnehage

Barna har kost seg på isen i vinter og de har bidratt til både vanning og snømåking på den nye skøytebanen, som i stor grad er blitt til gjennom foreldredugnad. Foreldre har stilt opp flere ettermiddager i løpet av høsten for å få banen realisert.

sommerjobb
Sommerjobb ungdom

Alle sommerjobbene er forbeholdt ungdom mellom 15 og 20 år.

Vi trenger ungdom til:
•    Park- og grøntanlegg
•    Kirker og kirkegårder
•    Vedlikehold/miljøprosjekter
•    Diverse kommunale oppgaver/prosjekter

hovedinngang
2019-03-28
Skansen Aktivitetssenter offisielt åpnet

Det var stor stas for både brukere, ansatte, politikere og andre inviterte da Aktivitetssenteret ble åpnet tirsdag.

Kart_til_annonse_Lathari
2019-03-26
Vedtatt reguleringsplan - Detaljregulering for veg Lathari

Kommunestyret har i møte den 12.02.2019 vedtatt reguleringsplan (detaljregulering) for veg Lathari.

samarbeidsavtale
2019-03-25
Samarbeidsavtale mellom Alta kommune og Sametinget

Samarbeidsavtalen mellom Alta kommune og Sametinget ble idag undertegnet av ordfører Monica Nielsen og sametingspresident Aili Keskitalo.