A A A

Ny sykkel-løype åpnet

Sykkell%C3%B8ype+050
Sykkelbyen Alta og Nordlysbyen sykkel hyllet Komsa skole da de åpnet sin nye sykkelløype onsdag 22.6.10. Etter mye dugnadsarbeid og frivillig innsats står endelig anlegget klart for at elevene kan bruke sykkelen også i friminuttet på noe som både utfordrer og er kjempeartig.

Sykkell%C3%B8ype+009

Løypa ble åpnet offisielt med at to personer fra Nordlysbyen sykkel klubb tråkket seg gjennom løypa som består av klatreparti, bakker med kuler, balansedel, samt fartsetappe inkludert. Løypa er selvsagt åpen for alle, så etter skoletid er det fritt frem for den som vil prøve seg.
Sykkell%C3%B8ype%26nbsp%3B002
Gutta som åpnet løypa fokuserte på sikkerhet og riktig utstyr for alle de fremmøtte elevene og lærerne. Det var kanskje like greit når vi kan se hvordan en av dem havnet utfor en skrent, da han kjørte ut av løypa.Sykkell%C3%B8ype%26nbsp%3B039%5B1%5DSykkell%C3%B8ype%26nbsp%3B041%5B1%5D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sykkell%C3%B8ype%26nbsp%3B042%5B1%5DSykkell%C3%B8ype%26nbsp%3B044%5B1%5D

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sigurd Beldo er en tøff syklist som har kjørt Off-road Finnmark flere ganger, og vet hvordan man tar for seg i et fall. Han var derfor like blid etter å ha slått kollbøtte nedover lia. Et godt eksempel på at sykkelhjelm er en svært viktig ingrediens når man sykler slik i terrenget.
 
Og ikke nok med det. I Miljøuka ble Komsa skole den beste av alle deltakende skolene i deltakelse og antall som syklet eller gikk, og dette fikk de heder og skryt for, i tillegg til at rektor har mottatt et diplom for innsatsen.
 
Men det stoppet ikke her. Sykkelbyen Alta har nylig avsluttet sin versjon av sykle-til-skolen – kampanjen, hvor hver skole som deltar får en sykkel til verdi av kr. 5 000,- for utlodding til elevene som har deltatt. Den heldige vinneren ved Komsa skole gikk i 2 B og heter Nevin Banishansah.
 
Sykkelbyen Alta ønsker Komsa skole til lykke med anlegget og håper de får mange gode stunder i det.
 

 

Skjema