A A A

Miljørebus for barn - med vanvittig premie

Scott+sub+aktiv

Lørdag 9 juni på Alta bibliotek - kl 11-15.

Lørdag er det start på Miljøuka i Alta. Utenom et flott bruktmarked på torget - inviterer vi alle til å komme innom Alta bibliotek. Her er det en utstilling som heter  "Er du en grønn helt eller er du helt grønn"? Utstilingen vil være inne på biblioteket hele uka, men lørdag arrangeres det et rebusløp tilknyttet utstillingen. Postene til rebusløpet er plassert både i biblioteket og i ulike forretninger på Parksenteret. 

 

Scott sub aktiv.jpg

Tema er blant annet energisparing, transport, avfall og gjenbruk. Blant annet blir deltakerne utfordret på å sortere avfall i riktige beholdere. De som deltar i rebusløpet er med i trekningen av en gjev elsykkel, verdi kr 30 000. På en slik elsykkel er det ikke spart på noe. Den har faste skjermer, rammelås og en kraftig hjelpemotor på 250 Watt. Premien er sponset av Finnmark fylkeskommune, Vefas, Alta Kraftlag og Intersport på Parksenteret.

For å høyne dine vinnersjanser kan du også delta på en konkurranse på Instagram. Her skal legge ut et bilde på Instagram og foreslå ditt beste miljøtips. Jo flere tips, jo flere "lodd i skåla" ved trekningen. Instagramkonkurransen varer hele Miljøuka.

 

 

Skjema