- Det er kjempeviktig at flest mulig vaksinerer seg, og vi ønsker å gjøre alt for at så mange som mulig får beskyttet seg selv og andre mot sykdommen, sier Helena.  Vi ønsker at Altas befolkning skal vite at vi har mange muligheter for å imøtekomme også de som har kviet seg til vaksineringen. 

Det kan være flere grunner til at innbyggerne ikke har tatt vaksinen; sprøyteskrekk, spørsmål omkring selve vaksinen, skepsis, eller andre grunner som ligger bak. Ved å møte opp på drop-in i Finnmarkshallen eller bestille time på vaksinasjonstelefonen, kan du få snakke med noen om time til vaksine og om det er spesielle hensyn å ta.

 

Finnmarkshallen.jpg

Arvid Nilsen og Line Fyhn sørger for en varm mottakelse i Finnmarkshallen. Arvid forteller at mange lurer på hvor parkeringsautometene befinner seg på utsiden ...og blir overrasket når de hører at "her er det både gratis kaffe og gratis parkering!"

 

Ved vaksinesenteret i Finnmarkshallen kan vi kan også tilrettelegge, om det er behov

  • Her er mulighet for enerom under vaksinering. Vi har liggebenker for de som trenger ligge ned under vaksinering
  • Det er mulig å ha med seg noen om man trenger det
  • Etter avtale kan man vente i bilen før vaksinen om man opplever venterommet som vanskelig. Vi har også eget rom å vente på etterpå, sammen med helsepersonell.
  • Vi har tid og rom for samtale med sykepleierne her både før og etter vaksinen

Vi vil være fleksible og tilpasse oss den enkelte innbygger, og ønsker å gå ut på denne måten for å understreke at alle vil bli møtt med forståelse. Nå vil vi vise i praksis at vi står for kommunens kjerneverdier som er åpenhet, trygghet og respekt, avslutter Helena.      

 

Jan Kristoffer Håkegård og sykepleier Lill Grethe Pettersen

Jan Kristoffer Håkegård i samtale med sykepleier Lill Grethe Pettersen. Det blir tid til en prat om gamle idrettsbekjente også under besøket i Finnmarkshallen.

 

Greta Suhr Thomassen

Sykepleier Greta Suhr Thomassen minner om at vaksinesenteret i Finnmarkshallen er åpent fra 09.00 – 15.00 onsdag, torsdag og fredag hver uke, og i tillegg har vi noen ettermiddager vi vaksinerer. Nummeret til timebestilling er 90013924

 

For full oversikt over åpningstider  – se Alta kommunes hjemmesider