A A A

Kaiskuru skistadion

Kaiskuru skistadion

Informasjon

Kaiskuru skistadion er hovedanlegg for ski og skiskyting. Anlegget har både lette trimtraseer med forbindelse til løypa i Tverrelvdalen og tøffe konkurranse traseer med lengder fra 1 - 10 km. Turløypa opp Tverrelvdalen er 24 km t/retur. Det er også mulig å følge byløypa på ski inn til Alta sentrum. Avstanden er ca 7 km.

Kaiskuru snøkanonsameie har anlegg for kunstsnø produksjon i Kaiskuru.

Alta kommune har stasjonert sine tråkkemaskiner og sitt løypeprepareringsutstyr i Kaiskuru. Løypene kjøres opp regelmessig i hele skisesongen.

Det er gode parkeringsmuligheter ved anlegget på plassene til Kaiskuru nærmiljøsenter. Gratis parkering såfremt det ikke er store arrangementer i området.

Fra og med 2016 er det etablert trugestier og fatbikeløyper med utgangspunkt i anlegget slik at de som vil gå eller sykle også har mulighet for det på egne løyper spesielt tilrettelagt for denne aktiviteten. Ferdsel til fots eller på sykkel i løypene som er preparert for skigåing er ikke ønsket.

Webkamera

Alta kommune har fått sponset Webcamera og værstasjon på Skistadion i Kaiskuru. Klikk på linken for å få oppdatert bilde og vær rapport.

 

http://77.222.181.11/kaiskuru.html

 

Værstasjon

Klikk på bildet for siste oppdatering

kaiskuru_værstasjon.jpg

Skjema