Alta-appen finner du både i App store og i Google play. Søk på Alta, så dukker den opp.

Appen er utviklet av Alta kommune, i samarbeid med Innocode. Den er spesielt utviklet med tanke på barn, unge og unge voksne, men egner seg like godt for deg som er foresatt.

Innholdet i appen oppdateres av lag/foreninger og Alta kommune. Her får du informasjon om aktiviteter fra lag/foreninger og nyheter/informasjon fra Alta kommune. Målet er å få alle lag og foreninger med slik at dere som er innbyggere i Alta finner informasjonen på ett og samme sted.

Per nå har over 2.500 personer lastet den ned og det er cirka 750 aktive brukere per måned. 

– Vi er veldig fornøyde med antallet nedlastinger og aktive brukere. Vi jobber hele tiden med å utvikle innholdet og holde det relevant for målgruppen. Målet er at alt av informasjon skal ligge i appen, så slipper man å lete seg frem eller forholde seg til mange forskjellige grupper på sosiale medier, sier kommunikasjonsrådgiver i Alta kommune Astrid Sommarset-Krogh.

Kommunen sender også ut push-varsel i appen med nyttig informasjon. Dersom du tillater det når du laster ned appen på telefonen din. 

– Vi håper så mange som mulig gir oss tillatelse til det. Så skal vi jobbe for å pushe nyttig og relevant informasjon. Ingenting annet, sier Sommarset-Krogh.

Se innhold i appen her

Se vår kalender her