A A A

Gratis påmelding til "Sykle til jobben" 2021

Sykle+til+jobb+banner+Alta

Nå kan alle i Alta melde seg på Sykle til jobben kampanjen for 2021 - helt gratis. 

All aktivitet teller og man får et poeng hver 30 minutt man er i en aktivitet pr dag. En kan få maks 3 poeng daglig - og hjemmeaktiviteter er helt i orden. 

Kampanjen starter fra 20 april og varer til 18 juni.

Det trekkes premier blant alle som deltar og i tillegg trekkes det egne premier for ukeskonkurranser og egne utfordringer. Mer om dette kan leses på websiden til kampanjen: https://www.sykletiljobben.no/p/59822/konkurranser-og-premier.

Ved å registrere seg allerede kan man benytte portalen som treningsdagbok og begynne å føre inn egen aktivitet. For de som ønsker kan man også melde opp egne lag, f eks en jobb gjeng eller en vennegjeng - hvor den samlede aktiviteten teller.

For to år siden hadde Alta størst oppslutning i kampanjen gjennom tidene - pr innbygger. I fjor ble vi slått av Mosjøen i Vefsn kommune. Vi håper i år at vi viser hvem som skal stå øverst på dette sykkelkartet en gang for alle :D

Meld deg på og delta.

I samarbeid med Syklistforeningen fronter vi også kampanjen deres om "Sykkevennlig arbeidsplass". Det er en sertifiseringsordning hvor bedrifter vurderes og får diplom etter hvor godt de legger til rette for at ansatte skal kunne bruke sykkel som reisemåte til og fra jobb. Det er ettertraktet å kunne vise til en slik utmerkelse for eksisterende og kommende ansatte på en arbeidsplass. Les mer om ordningen her: https://syklistforeningen.no/prosjekter/sykkelvennlig-arbeidsplass/

 

 

 

Sykle+til+jobb+banner+Alta
SykkelvennligArbeidsplass-m-diplomHERO2

Skjema