Tirsdag 26. oktober har Alta kommune leid Aurora Kino Alta for filmvisning for dem over 65 år. Filmen "Siste streif av kjærlighet" snurres klokken 13.00. Kinoen vil holde kiosken åpen slik at det blir mulig å kjøpe seg litt snacks og drikke til filmen. 

Dersom noen har behov for transport,så si ifra. 

Det er 189 ledige plasser, så her er det første person til mølla. 

Ønsker du å være med på denne kinovisningen, så send en mail til kristin.sivertsen@alta.kommune.no eller ring 469 04 421. Telefontid mellom klokken 08.00 - 15.00 alle ukedager.

Tilbudet er finansiert av Den kulturelle spaserstokken og Troms og Finnmark fylkeskommune. Alta kommune søker tilskudd via ordningen for å tilby et variert kulturtilbud til eldre i kommunen.

Dette skriver filmweb om filmen:

Dave (Dave Johns) og Fern (Alison Steadman) møtes når de lufter hundene sine i en park i Nord-London. Vi følger de to på 23 turer med hundene, hvor de gradvis kommer nærmere hverandre og opplever hvordan romantikken blomstrer. Men Dave og Fern har ikke vært helt ærlige mot hverandre, og deres fremtidige lykke er truet av hemmelighetene de har holdt tilbake.

Et hjertevarmt og inderlig komedie-drama om å finne kjærligheten i livets høst, som samtidig markerer den prisbelønte britiske forfatteren og regissøren Paul Morrisons comeback til det store lerretet. Morrison har tidligere regissert den Oscar-nominerte "Solomon and Gaenor" og dramaet "Little Ashes" med Robert Pattinson i hovedrollen som Savador Dalí.