A A A

Gratis el-sykler og buss

received_432517133863044

Meld deg som interessert.

Alta kommune vil fra starten av mai ha 2 ulike el-sykler klare til gratis utprøving i 14 dager om gangen. De to syklene er nettopp hentet ut ved Intersport på Parksenteret som leverte tilbud på prosjektet.

El lastesykkel

Den ene er en vanlig el-sykkel med lavt innsteg og en veldig sprek Yamahamotor. Den andre er en 3 hjuls lastesykkel med kassevogn foran. Her er sikringsutstyr for to barn. De kan sitte under tak ved nedbør. Sykkelen egner seg utmerket til handletur ev. om en bedrift ønsker å prøve den ut ved leveringer/oppdrag i Alta.

El sykkel, Windora

Videre fortsetter vi å gi ut gratis bussreiser til de som vil teste buss i Alta i en måned. Alle transportmidler kan man få tilgang til ved å kontakte Alta kommune på e-post. Et av målene er at folk skal få testet ut elsykler og busstilbudet - og se hvor lett det er å komme seg frem. Helt gratis og over en viss tid.

Til gjengjeld ønsker vi at brukerne tar et bilde per uke og forteller oss hva som er det beste med å bruke akkurat dette transportmiddelet, samtidig som vi vil høre om forhold som kan gjøre det enda bedre tilrettelagt for hverdagstransport.

Ta kontakt med sykkelbyen@alta.kommune.no for påmelding eller mer informasjon.

Skjema