A A A

Gjør som denne gjengen - meld deg som frivillig

Denne gjengen jobber som frivillige og kjører ut mat fra Vertshuset og til eldre som bor hjemme. Det finnes også mange andre oppgaver for en som ønsker å engasjere seg i kommunen. Alta Frivilligsentral koordinerer det meste innen frivillig arbeid.

Torsdag kan du treffe andre frivillige og få mer informasjon om hva som finnes av oppgaver.

Er du interessert i frivillig arbeid og ønsker å bygge nettverk med andre frivillige, lag og foreninger i Alta-samfunnet? Alta Frivilligsentral inviterer til markering av FNs internasjonale dag for frivillig arbeid i Kommunestyresalen på rådhuset 5. desember fra klokken 18.00- 20.00.

- Vi legger til rette for prat og mingling mellom frivillige fra alle lag og foreninger som jobber innen frivilligfeltet i Alta, forteller leder for frivilligsentralen Gabriella J. Ottesen.

Det vil også være mulighet for å vise seg frem og hvilken type frivillig arbeid man driver med.

- Ta med deg roll-up, brosjyrer eller «bare» deg selv og du/dere vil få mulighet til å vise frem hva dere jobber med. Her vil det også være en fantastisk mulighet for å bli kjent med andre som driver frivillige aktiviteter. 

Er du uten tilknytning til noe lag og forening er du også hjertelig velkommen til en uformell mingling om frivillig arbeid i Alta. 

- Alle er velkomne. Enkel servering, sier Ottesen.

Skjema