A A A

Fotokonkurransen #koronapåskeialta – vinnerne er nå kåret!

fotograf

Tusen takk til alle som deltok i vår uformelle fotokonkurranse. Det er godt å se at mange har hatt en fin påske til tross for Koronaepidemien vi står midt oppi. Vi er heldige som bor et sted med mange muligheter i egen kommune – kanskje var det mange som oppdaget nye steder og turer?  

Alle bilder på instagram med hashtaggen #koronapåskeialta deltok i konkurransen. Det kom inn totalt 94 bilder, og juryen hadde en vanskelig oppgave med å kåre 3 vinnere. Her var veldig mye fint å velge mellom.

Følgende personer og bilder gikk av med seieren:  

1. plassen gikk til Frode Lyng Hansen

frode lyng hansen.JPG

Vinnerbildet er av barna Christian og Celine som viser stolt frem sin over to meter høye snømann Olaf, som de laget hjemme i påska. «Dette var ekstra stas i og med at Olaf er en av hovedkarakterene i Disney filmene Frost» sier Frode, og takker så mye for at de vant konkurransen!

Premien for førsteplassen er på 1000,- kroner.
 

2. plassen gikk til Aase-Kristin Abrahamsen

aase kristin abrahamsen.JPG

Aase-Kristins bilde tatt utenfor hytta deres på Sarves. «Det var den eneste dagen vi satt der. Resten av påsken snødde og blåste det. Hver dag måtte vi rydde borgen for snø», forteller hun.

Premien for førsteplassen er på 500,- kroner.
 

3. plassen gikk til Gørill Føleide

gørill føleide.jpg

Gørill forteller at bildet er tatt skjærtorsdag, på tur mot Sarvesvann. De fulgte løypa som kjøres av hyttefolket på Sarves, forbi Røde Kors-hytten og rundt fjellet/via vannet. «Dagen var uansett flott - litt snebyger og vind innimellom, men det tåles når forholdene store deler av turen var som dette», sier Gørill, og takker så mye for pallplassen.

Premien for tredjeplassen er et magebelte med innhold fra Alta kommune.

 

Alta kommune gratulerer de tre vinnerne, og takker igjen alle for deltakelsen. 

Her kan du se de resten av bildene: https://www.instagram.com/explore/tags/koronapåskeialta/

Skjema