A A A

Finnmarksløpet hedret Alta kommunes løypekjører, Arnt Isaksen.

logo_finnmarksløpet

Under banketten, til Finnmarksløpet 500 onsdag kveld, hedret Finnmarksløpet Alta kommune - og i særdeleshet løypekjører Arnt Isaksen.

Under banketten, til Finnmarksløpet 500 onsdag kveld, hedret Finnmarksløpet Alta kommune - og i særdeleshet løypekjører Arnt Isaksen.

Finnmarksløpet hedret Arnt for 20 års preparering og tilrettelegging av løypene ved start og målgang. Et arbeid som foregår på dagtid, nattestid og i helger.

Arnt er 66 år, pensjonist 3 måneder før neste Finnmarksløp. Kanskje hans siste år med ansvaret for løypa. Alta kommune ser likevel ikke bort fra at han tar en økt i maskinen og bidrar med råd og erfaringer fra tidligere år under Finnmarksløpet 2020.

Finnmarksløpet er medeier i tråkkemaskinen til Alta kommune. ‘’Alta modellen’’ der Alta kommune preparerer gratis løype til arrangementer for sine 6 medeiere i tråkkemaskinen.

Arnt Isaksen hedres

Daglig leder i Finnmarksløpet Svanhild Pedersen takker Arnt Isaksen for mangeårig innsats for Finnmaksløpet og overleverte en oppmerksomhet til Arnt under banketten til FL 500 onsdag kveld.

Skjema