A A A

Dugnadsånd under Rusken i Kåfjord

K%C3%A5fjord+ingress

Kåfjord bygdelag har fått med seg 30 dugnadsvillige innbyggere for å ta i et tak for bygda.

Kåfjord bygdelag, FAU og hele Kåfjord skole var samlet for å gjøre en innsats for bygda. Dugnadsgjengen har fylt 60 sekker med ruskenavfall langs Kåfjordveien, Strømsnes, samt Kreta og Auskarsnes som er populære utfartssteder for Altas befolkning.

Det er sosialt å være med på dugnad i Kåfjord. Ryddelaget la opp til at det ble hyggelig å møtes og serverte brus, kaffe og bålmat. Kåfjord bygdelag er et av distriktene som kan være stolt av å ha så mange innbyggere med god gammeldags dugnadsånd som benyttet helgen med sitt bidrag. Bildene viser ryddelag på Auskarsnes.

Alta kommune synes ryddelagene i Kåfjord gjør en fantastisk innsats, og oppfordrer andre lag og foreninger til å bidra i sine nærområder under Ruskenaksjon.

Gjør det hyggelig i ditt nabolag, langs din kommunale vei eller ditt turområdet. Meld på et ryddelag, siste frist tirsdag 2. juni. Som belønning blir det ekstra hyggelig å dra på tur eller bare være ute i de nyryddede områder, i tillegg kan det vanke en premie verdt kr 10 000,- som gis til et lag eller forening. Les m er om Rusken her.

 

6-Rusken-Kåfjord-2015-030.jpg

 

1-Rusken-Kåfjord-2015-056.jpg 

8-Rusken-Kåfjord-2015-036.jpg

9-Rusken-Kåfjord-2015-055.jpg

Ruskenavfall Kåfjord.jpg

 

Skjema