A A A

Velkommen til «Level 0»

velkommen_level0

Mandag 2. mars åpnet vi «Level 0», vårt eget e-sportssenter. Det er vi utrolig stolte av – det er ikke mange kommuner i Norge som har et slikt gamingsenter i kommunal regi!

«Level 0» ligger i kjelleren (til høyre ned bakken ved hovedinngangen) på Ungdommens Hus, eller Huset som det kalles. Der kan ungdom komme sammen og spille mot hverandre, og andre. Det er både gaming-PCer og konsoller, sofaer og ikke minst gode stoler.

sofaspillere.jpg

Med «Level 0» har Alta kommune enda en arena for ungdom i kommunen vår. Her trenger man ikke å være organisert på noe vis – det er bare å komme innom når en har lyst. «Level 0» handler om å samle ungdommer i lokalmiljøet på et sted der de kan ha det sosialt med å spille dataspill. Her kan de spille med venner, alene, eller få nye venner når de er der.

åpning_level0.jpg

Hovedutvalgsleder for Helse og Sosial Kristin Jensen sa i sin åpningstale at de som tror at gamere er usosiale, må tro på ny. Gjennom e-sport knyttets kontakter på tvers og på langs både i inn- og utland; det er bare at kontakten er på en annen arena enn hva vi er vant til. Gaven hun hadde med seg i anledning åpningen var flere kilo smågodt – intet kunne passe bedre for gamerne som deltok på åpninga og som var i full gang med å prøve ut utstyret! 

kristin_level0.jpg

Senteret har også fått støtte fra SpareBank 1 Nord-Norge. Tusen takk for det! Banksjef Ulf Tore Isaksen var også tilstede under åpningen og sa noen velvalgte ord.

«Level 0» har samme åpningstid som Huset for øvrig, fra 1400 til 2100 mandag til torsdag og fra 1400 til 2200 fredag og lørdag.

 

Velkommen!

Skjema