A A A
Byløypa gjennom Midtbakken

Byløyperennet

Byløyperennet 2019 arrangeres i perioden 15.02 - 07.04.

Last ned klippekort her. 

Klippekort kan også hentes på alle sportsbutikker, Alta bibliotek, Nordlysbadet, Spenst, Actic og på rådhuset. For å få premie må man ha vært innom minst 4 poster. 

Byløyperennet

Byløyperennet er en aktivitet i et gitt tidsrom på vinterstid, med 6 poster plassert langs løypetraseen. Byløyperennet er et tiltak i folkehelsearbeidet i Alta kommune, og har vært gjennomført årlig siden 2005.

Det er gratis å delta i Byløyperennet. For å få premie må man ha vært innom minst 4 poster. Hver post er merket med et orienteringsflagg og en fargerik plakat. Det henger en klippetang ved hver post. Premie i 2019 er et krus fra Porsgrunds Porselensfabrikk. Premien hentes på rådhuset eller Alta bibliotek.

Last ned beskrivelse av byløyperennet her

Byløypedagen

Byløypedagen i 2019 arrangeres tirsdag 12. mars 
Denne dagen, som er en del av Borealis vinterfestival, vil det bli servert vafler og varm saft på sentrum fra klokka 08.30 - 13.00.
Det vil som tidligere være mye fin snø- og iskunst å se på torget. Alta Bibliotek vil være åpent for de som ønsker å avlegge dem et besøk.

Vinterperler

Har du også lyst å samle Vinterperler, så er der en kode bak Vinterperleskiltene på hver Byløypepost. Vinterperleskiltet på Sandfallet er i nærheten av Byløypeposten.

Byløypa

Byløypa er ei 21 km lang løypa som går gjennom Alta fra Tverrelvdalen til Øvre Alta (eller omvendt). Løypa er innom lysløypene i Tverrelvdalen, Kaiskuru, Sandfallet, Komsa og BUL-løypa.
I mellom lysløypene går løypa i friområder som Midtbakkløypa samt korte strekninger på bilveg. Løypa krysser Altaelva ved Alta bru. Bruk Alta bru til å krysse elva.

Skjema