A A A

Byløyperennet 2020 utdeling av krus

Byløypa gjennom Midtbakken

Utdeling av Byløypekrus vil kunne skje fra mandag 20. april

Fra mandag 20. april vil det være mulig å hente Byløypekrus på utsiden av rådhuset i åpningstiden. Klippekortene legges i en postkasse (eller lignende). Krusene er altså på utsiden av rådhuset. 

På Alta bibliotek kan Byløypekrus og perleturkrus hentes ut mellom 11-14 på hverdager. Når du står utenfor døra ringer du bibliotekets tlf. nr. 78 45 58 50, så kommer vi ut i gangen og leverer ut kruset på yttersida av døra. Husk å fylle ut navn og tlf.nr. på byløypekortet, før du skal hente ut kruset.

Det er fortsatt mulig å samle VinterPerler.

Skiløypene er veldig fine fortsatt, så ta dere gjerne flere skiturer. Det er lyse og fine ettermiddager og kvelder. Følg med på skiløyper i Alta.

Last ned klippekortet her

Klippekort kan hentes på alle sportsbutikkene.For å få premie må man ha vært innom minst 4 poster. 

Byløyperennet

Byløyperennet er en aktivitet i et gitt tidsrom på vinterstid, med 6 poster plassert langs løypetraseen. Byløyperennet er et tiltak i folkehelsearbeidet i Alta kommune, og har vært gjennomført årlig siden 2005.

Det er gratis å delta i Byløyperennet. For å få premie må man ha vært innom minst 4 poster. Hver post er merket med en fargerik plakat. Det henger en klippetang ved hver post. Premie i 2020 er et krus fra Porsgrunds Porselensfabrikk. 

Premien hentes på rådhuset eller Alta bibliotek, etter at de er åpnet opp igjen for publikum. 

Beskrivelse av Byløypa

Vinterperler

Har du også lyst å samle Vinterperler, så er der en kode bak Vinterperleskiltene på hver Byløypepost.

Byløypa

Byløypa er ei 21 km lang løypa som går gjennom Alta fra Tverrelvdalen til Øvre Alta (eller omvendt). Løypa er innom lysløypene i Tverrelvdalen, Kaiskuru, Sandfallet, Komsa og BUL-løypa.
I mellom lysløypene går løypa i friområder som Midtbakkløypa samt korte strekninger på bilveg. Løypa krysser Altaelva ved Alta bru. Bruk Alta bru til å krysse elva.

Skjema