A A A

Blankpussa lastebiler, veteranbiler og UTVer: Korona skaper tidenes musikkdugnad i Alta 17. mai

Foto: Rune Bendiksen

Slik blir 17. mai i Alta.

Nasjonale kjendiser og lokale helter blir å finne blant de fler enn 100! konsertene som vil finne sted fra kl sju til kl sju i Alta den 17. mai. Fra Kviby til Langfjordbotn blir det musikk!. NorthKid med Bilal i spissen og Eirik Lyng er kanskje de mest profilerte du kan få besøk av i nabolaget. Med totalt 19 ulike band, kor og korps vil veldig mange uansett få besøk i år!

Program nederst i artikkelen

17. mai komiteen i Alta har fremdeles noen kort de trykker tett til brystet og ikke vil gå ut med enda siden ikke alle detaljer er spikra. Det som er klart er at det blir blankpussa lastebiler, veteranbiler og UTVere i det motoriserte toget. Det er også klart at følgende artister skal rundt i så godt som hele Alta fra kl sju til kl sju.

– Vi har ikke lov og si når de skal spille og hvor de skal spille. Det vil bare plutselig skje, sier Tor Helge Reinsnes Moen og Mai-Liss Thomassen på vegne av 17. mai komiteen i Alta.

Kjente og kjære, og lokale, Eirik Lyng opptrer et sted i Alta på 17. mai. Foto: David Vu
Kjente og kjære, og lokale, Eirik Lyng opptrer et sted i Alta på 17. mai. Foto: David Vu

Disse spiller fra 3 til 10 konserter hver

Eirik Lyng, Pil og Bue, Moped, Kjetil Linnes, NorthKid, Marie & Kristine, Tverrelvdalen veterankorps, Alta skolekorps, Alta musikkorps, Arrones Janisjarm, Alta jentesmell, Korpset i Kviby, Alta vokale, Tverrelvdalen skolekorps, Alta kammerkor, Alta motettkor, Alta prosjektkor, Alta mannskor, Talvik Brassband og dansere fra Kulturskolen.

Kjetil Linnes er en av mange artister som skal skape god stemning i Alta på 17. mai.
Kjetil Linnes er en av mange artister som skal skape god stemning i Alta på 17. mai.

NB! Nye tidspunkt

Seremonien ved Russebautaen starter kl 1130 og seremonien på Altagård starter kl 1200. Bilkortesjen går fra Alta sentrum kl 1400 med følgende rute: Aronnes-Nerskogen-Elvebakken-Kåfjord (over nybrua)- Kåfjord (gammelveien)- Alta Sentrum

Strømmes på nett

Apeller, konkurranser mm vil bli streamet og du kan altså se ting både mens det skjer og opptak.

Program 17.mai.jpg

Skjema