A A A

Barnehagelærere, lærere og skoleledere - se til Finnmark!

rsk_stand

Som Kommunalleder for oppvekst og kultur følger også vervet som styreleder for RSK Vest-Finnmark. RSK står for regionalt samarbeidskontor, og jobber først og fremst med samarbeid om kompetanseutvikling på barnehage- og skoleområdet i de seks kommunene i Vest-Finnmark.

Ett av områdene RSK har hatt fokus på i det siste er rekruttering, og torsdag denne uka deltok jeg og RSKs kontorleder Øyvind Rognli på karrieredager ved NTNU i Trondheim. Målet var å gjøre kjent alle jobbmuligheter innenfor oppvekstfeltet i Finnmark, og få nyutdanna studenter til å søke seg opp til oss. For ikke bare er det flott å jobbe her; det er fantastisk natur, massevis av gode kulturtilbud og også svært gode betingelser for de som velger å komme og arbeide her hos oss.

Se vår «reklamefilm» her

Visste du for eksempel at om du bor og arbeider som barnehagelærer eller lærer i Finnmark, vil du årlig få slettet inntil 25 000 kroner av ditt studielån. Grunnskolelærere får avskrevet ytterligere 20 000, altså årlig inntil kr. 45 000. Og fra og med 2023 vil ordningen bli enda bedre. En gavepakke!

Vi ble godt tatt imot av studentene ved NTNU og hadde mange fine prater gjennom dagen. Mange kunne fortelle at de allerede hadde tenkt på å flytte nordover etter endt utdannelse, og mange kommer nok til å tenke mer på det etter å ha sett og hørt om hvor flott det er å jobbe og bo her oppe. 

samtale med studenter.jpg

Vi skal jobbe videre med vår rekrutteringskampanje, og allerede kommende uke skal vi til Bodø. Til høsten står både Tromsø og Oslo for tur. Til hjelp i arbeidet har vi utarbeidet diverse materiell, og vi har også samlet informasjon om kommunene våre og om alle fordeler ved å flytte hit.
Se her: http://www.rsk-vest.no/jobbsoker

samtale med studenter glassgang.jpg

Skjema