A A A

Alta kulturskole 50 år

Temabilde+Alta+kulturskole+50%C3%A5r

Jubileumsuke 4.-  9. februar

Mandag 4.februar kl 19.00:

Alta Kulturskole: Jubileumskonsert med bl.a Alta Motettkor og Tverrelvdalen skolekorps

Bli med på feiring av kulturskolens 50-årsjubileum! På denne konserten vil publikum få møte elever på sang, piano og messinginstrumenter. Sammen med Tverrelvdalen skole- og ungdomskorps og Alta Motettkor skal vi alle sammen skape en fin konsert med mye variert musikk.

Konfransier: Tor Helge Reisnes Moen 

mandag2.jpg

 

Tirsdag 5.februar kl 19.00:

Alta Kulturskole: Jubileumskonsert med bl.a Alta Vokale og dansere og musikanter fra kulturskolen

Bli med på feiring av kulturskolens 50-årsjubileum! På denne konserten vil publikum få møte elever på dans, piano og blåseinstrumenter. Sammen med Alta Vokale skal vi alle sammen skape en fin konsert med mye variert musikk.

Konfransier: Tor Helge Reisnes Moen

tirsdag.jpg

Onsdag 6.februar kl 19.00:

Alta Kulturskole: Jubileumskonsert med bl.a Alta musikkorps og Tverrelvdalen Veterankorps

Bli med på feiring av kulturskolens 50-årsjubileum! På denne konserten vil publikum få møte elever på sang og piano, i tillegg til Altas trompettalent Johan Daniel Turi. Sammen med Tverrelvdalen Veterankorps og Alta Musikkorps skal vi skape en fin konsert med mye variert musikk.

onsdag.jpg

Torsdag 7.februar kl 19.00:

Alta Kulturskole: Jubileumskonsert med bl.a kulturskolens dansere og gitarister 

Bli med på feiring av kulturskolens 50-årsjubileum! På denne konserten vil publikum få møte gitaristene i samspill med jazzgitaristen John-Kåre Hansen som skal fremføre et nyskrevet verk av Hansen, skrevet til dette jubileumet. Danserne er i alle aldersgrupper og skal vise hva de kan. I tillegg blir det fremførelser på piano, og på saksofon. Sammen skal vi skape en fin konsert med mye variert musikk.

torsdag.jpg

Lørdag 9.februar kl  16.30 og 19.00:

Kom å se Alta Kulturskole sin jubileumsforestilling “Tidsreisen”, i Alta Kultursal 9. februar.

Publikum vil bli med på en tidsreise i Kulturskolens historie. På scenen blir det voksne og barn fra alle deler av kulturskolen, inkludert Eirin Sem Henriksen, Miriam Aalien, John-Kåre Hansen og Johan Daniel Turi. Her er det alt fra sang og dans, til korps og maling.

 

 

Skjema