A A A

Alta kommunes nettside fikk seks stjerner for tredje året på rad!

kvalitet_uten_aarstal
I den årlige kvalitetsvurderingen av offentlige nettsteder mottok Alta kommune nok en gang seks stjerner - en prestasjon bare 45 av 684 offentlige nettsteder klarte å oppnå.

Norge.no kvalitetsvurderer hvert år rundt 700 offentlige nettsteder, herunder alle kommunale og fylkeskommunale nettsteder. Målet er at offentlige nettsteder skal bli mer tilgjengelig, brukertilpasset og tilby nyttige og gode nettjenester for innbyggerne. Målsettingen baserer seg på kvalitetskriteriene for offentlige nettsteder.

På norge.no konferansen 3. desember ble årets kvalitetsvurdering offentliggjort.
Her er Alta kommune en av 29 kommuner som er blant de aller beste i klassen.

Alta kommune har siden lanseringen av den nye nettsiden i 2007 jobbet målrettet med kvalitetskriteriene til norge.no, og dette gir fortsatt resultater. Dette nettstedet gir, i sammenheng med selvbetjeningsportalen, innbyggerne grundige tjenestebeskrivelser og elektroniske tjenester.

Men det er ingen grunn til å hvile på laurbærene i år heller. Nye tjenester som Facebookside er allerede lansert og andre tjenester og funksjoner kommer til å bli lansert i tiden som kommer.

Alta kommune gratulerer også Hasvik, Måsøy og Sør-Varanger kommune med 6 stjerner og håper andre Finnmarkskommuner kommer etter.

Les mer om kåringen her.

Skjema