A A A
titopper

Alta 10-toppers

Det er enda tid til en flott høsttur.

Toppturene er tilgjengelig fram til 15. oktober. Finn en fin høstdag og nyt naturens farger!

Har du tatt alle 10 toppene registrer deg, hvis du ønsker å kjøpe t-skjorte krysser du av for riktig størrelse.

 

Alta kommune har i samarbeid med IL Frea, Kviby IL, Nerskogen IL, Kaiskuru IL, Rafsbotn grendelag, Talvik Jeger- og fiskerforening og Alta og omegn turlag tilrettelagt for Alta 10-toppers.

Toppene Lille Raipas, Hjemmeluft, Komsa, Ulvehenget, Bjørkelitind og Dønnevarre inngår også i Alta kommunes Miljøuke. Alle som besøker disse toppene må huske å skrive seg inn i boka på toppen, for å delta i premieringen i Alta 10- toppers.

Premiering

Vi trekker premier blant de som skriver seg i bøkene, hver tur - ett lodd. 

Vi trekker også en premie blant de som har gått alle 10 toppene (registrer deg derfor i feltet under, selv om du ikke ønsker å kjøpe t-skjorte). Hvis du vinner premie vil vi kontrollere i bøkene om du har vært på alle 10 toppene, skriv derfor alltid navnet ditt i boka på toppen.

Hvis du har vært på alle 10 toppene registrerer du deg under. Ønsker du å kjøpe en t-skjorte krysser du av for størrelse.

Det koster kr. 100,- for 10-toppers t-skjorte. T-skjorten er i økologisk bomull.  

 

registrering

 

 

Se oversikt over alle toppturene

Kartoversikt med bl.a. 3D modell av alle toppene!

Perleturer

Finnmark friluftsråd arrangerer i samarbeid med kommunene i Finnmark  Perleturer. Alle våre 10-topper er med i Perleturer. Koden er skrevet inni boka. I Alta er det i tillegg 11 andre Perleturer, så tilsammen er 21 av våre fineste turer med. Slå to fluer i ett smekk, bli med på både Alta 10-toppers og Perleturer! Du kan også samle Perleturer fra hele Finnmark.

 

Tagg gjerne bilder fra toppene med #alta10toppers. Alta kommune ønsker å få tilsendt turbilder fra besøk på toppene. Turbildene må kunne brukes av Alta kommune. Fotografen vil bli kreditert. Turbilder sendes til Aase- Kristin H. Abrahamsen: aaab@alta.kommune.no

 

Skjema