Etableringspakken for morgendagens arbeidsplass

hoppe

Tilbudet arrangeres i samarbeid med Troms og Finnmark fylkeskommune, Alta kommune og Sør-Varanger utvikling.

Tilbudet til deg som
• Er nysgjerrig på hvordan man starter egen bedrift eller har bestemt deg for å satse og ønsker gode støttespillere på veien.
• Har en forretningside eller er i oppstarten av en ny bedrift eller drifter en nyoppstartet bedrift

Du som har en gründer i magen eller en forretningsidé i hodet er særlig viktig for samfunnet.

Samfunnet er avhengig av personer som satser på egen forretningsidé. Oppstart av nye bedrifter har særlig positiv effekt på økonomisk vekst og skapning av morgendagens arbeidsplasser her i regionen.

Som gründer/entreprenør/bedriftseier/daglig leder er du en som følger drømmen din.

Oppstart i Alta - 8. mars kl. 17:00

Les mer på orinors hjemmesider