lærer

Nå kan du søke om utdanningsstøtte

Søknadsskjema finner du nederst i artikkelen

Alta kommune ønsker å gi utdanningsstøtte til innbyggere som tar utdanning innenfor yrkesgrupper vi har særskilt behov for. Alta kommune har bevilget kr. 500.000,- til dette formålet. Det kan søkes om kr 15.000 per år.

Avdelingsledere hjemmetjenester

Nye ledere og organisering på plass i virksomhet for hjemmetjenester

2 januar overtok Siw Anita Sletten som virksomhetsleder for hjemmebaserte tjenester i Alta Kommune. Samtidig startet det også tre nye avdelingsledere i tjenesten, som er en del av organisasjons og utviklingsprosessen i Alta Kommune

oversikt_deltagere

Suksessfull informasjonsdag – ønsker flere slike arrangementer

I november møtte over 150 personer opp på informasjonsdag. Og beskjeden var klar; man ønsker enda mer informasjon om hvordan bo lengre hjemme.

7D6A45D3-116E-4017-B208-7DAF3CE90CA7

Vi trenger fem nye avdelingsledere

Vi søker etter deg som er engasjert, opptatt av relasjonsledelse og som vil ta del i utviklingen for denne brukergruppen i Alta Kommune.

Prosjektgruppe+hjemmetjenesten

Onsdag er det informasjonsdag for deg over 65 år og din familie

Hjemmetjenesten arrangerer informasjonsdag for deg over 65 år.

kj%C3%B8kkenprat-artikkel

Skal du besøke en eldre slektning i helgen?

Bruk anledningen til å ta en prat om brannsikkerhet.

Dialogkafe

Hvordan kan kommunen møte innbyggerne på en best mulig måte fra søknad til innvilget tjeneste?