Raipas fjelltopp

Har du vunnet premie?

gakorivann+juni+8

Hærverk på brygge i Gakorivann

Stigene på flytebrygga i Gakorivann har blitt fjernet fram mot natt til 24. juni. Alta kommune ser alvorlig på dette fordi det utgjør en betydelig sikkerhetsrisiko når stigene for å entre brygga mangler. Å fjerne stigene vitner om grov uforstand.

Komsa

VinterPerle 2020-slutt for i år

Fin økning fra i fjor

Fjelltopp

Alta 10-toppers - vinnerene er trekt ut

Har du gått på en topptur i sommer. er du kanskje en av de heldige?

Jubileumsbenker til toppturer i Alta Kommune

I samarbeid med Alta Kommune og i forbindelse med sitt 10-års jubileum , har Amfi Alta kjøpt inn tre flotte solbenker fra Vestre.

Gakorivannet

Badetemperaturer lokale badeplasser

Alta kommune har målt følgende temperaturer på lokale badeplasser 19 juli.

Prisutdeling Borras

Borras vestre - prisutdeling

Borras vestre er kåret til Finnmarks beste turrute. Nerskogen IL og Alta kommune fikk utdelt blomster og gavesjekk fra Finnmark fylkeskommune.

sandfallet

Universell utformet tursti på Sandfallet

FFO Finnmark og Alta kommune er i gang med å bygge den universelt utformede turstien.

Gakorivann - informasjonsskilt

Åpning av nytt badeanlegg ved Gakorivann

Fredag 7. juli var det offisiell åpning av det nye badeanlegget ved Gakorivannet. Anlegget ble åpnet av ordfører i Alta kommune og innviet av en ungdom som stupte fra stupebrettet. Over 150 personer var tilstede ved åpningen