gravemaskin

Skiferveien blir stengt for gjennomkjøring til torsdag 11. februar

På grunn av uforutsette hendelser i den pågående rehabiliteringen av vann- og avløp i Skiferveien i Bossekop er veien stengt for gjennomkjøring fram til torsdag 11. februar.

gravemaskin

Lineveien er stengt for gjennomkjøring frem til tirsdag 22. desember

Vår entreprenør er nå i sluttfasen av utskiftingen av vannledning  i Lineveien på Amtmannsnes.

ScreenHunter 280

Nytt renseanlegg i Rafsbotn

Renseanlegget vil bestå av en ny og større slamavskiller med påfølgende pumpestasjon og ca. 2500 meter pumpeledning for dyputslipp til sjø.

Hus med penger

Kommunale avgifter - få faktura hver måned?

Alta kommune tilbyr nå månedlig faktura på kommunale eiendomsgebyr og eiendomsskatt. Minimum e-faktura avtale kreves. Fyll inn nødvendige opplysninger og les mer om månedlig faktura under.

dokultur logo

Driftsforstyrrelser på avløpsnettet

Mange av oss er hjemme om dagen. Det merker også våre medarbeidere som jobber på våre avløpsanlegg. Den siste uka har vi hatt en merkbar økning i driftsforstyrrelser på våre anlegg. I all hovedsak skyldes dette at man skyller ut matfett og andre ting i do og vask som ikke skal dit. Det kan være ting som kluter, mopper, våtservietter, sminkeservietter, bomullspads og tørkepapir.

gravemelding

Helelektronisk gravemelding

1. oktober innfører Alta kommune helelektronisk gravemeldingstjeneste gjennom Geomatikk. Alle som skal grave i eller ved offentlig grunn skal søke om gravetillatelse. Ved graving på privat grunn oppfordres det til å levere gravemelding av sikkerhetsmessige årsaker.

Richard+Raanes-Bendiksen1

Richard har fått jobben med å overvåke drikkevannet i Alta

Alta er kjent for sitt gode drikkevann, og slik vil man fortsette å ha det. Derfor er Richard Raanes-Bendiksen ansatt.

altavann_2016_1

Vi har Norges beste drikkevann!

Alta kommune gikk helt til topps under kåringen av Norges beste grunnvannskilde.

vannkran

Frosne vannledninger

Alta kommune mottar mange henvendelser fra abonnenter som ikke har vann i krana om vinteren. Vann- og avløpsledningene er både kommunale og private.

Abonnementsvilk%E5r+vann+og+avl%F8p

Reviderte abonnementsvilkår for vann og avløp

Kommunestyret vedtok i møte den 27.04.09 Standard abonnementsvilkår for vann og avløp. Disse abonnementsvilkårene erstatter Normalreglement for sanitæranlegg som var gjeldende til denne dato.