gravemaskin

Skiferveien blir stengt for gjennomkjøring fra mandag 18. januar til mandag 1. februar

På grunn av den pågående rehabiliteringen av vann- og avløp i Skiferveien i Bossekop vil veien bli stengt for gjennomkjøring fram til 1. februar.

Parkeringsapp%5B1%5D

Får du ikke betalt parkering med app?

I forbindelse med ny sikkerhetsløsning opplever mange bilister problemer med Alta kommunes parkeringsapp.

gravemaskin

Lineveien er stengt for gjennomkjøring frem til tirsdag 22. desember

Vår entreprenør er nå i sluttfasen av utskiftingen av vannledning  i Lineveien på Amtmannsnes.

ParkSmart

Smartpark+ fases ut

Som følge av dette vil ikke SmartPark+ være et gyldig betalingsmiddel f.o.m 1. januar 2023.

sykkeløp i alta

Vi hjelper din forening til å bli bedre på trafikksikkerhet

Alta kommune og Finnmark fotballkrets vil gjerne bidra.

Gatelys

Informasjon om oppstart av arbeide på kommunalt veilysanlegg i distriktet i Østre Alta

Alta kommune vil starte arbeide med utskifting av gamle veilysarmaturer med LED lys langs kommunale og fylkeskommunale veier i distriktet i østre Alta. Dette gjelder for områdene Lille -og Store Lerresfjord, Komagfjord, Rakaluft, Korsfjord, Lamvik og Nyvollveien.

parkeringskilt P6

Nye parkeringsregler på P6 Alta helsesenter

Disse skiltene vil gjelde fra mandag 17.8 på P6.

Paul Erling Andersen

Trafikksikker klubb - Alta IF er i gang

Alta IF langrenn og Alta IF håndball har gjennomført trafikksikkerhetskvelder.

gravemelding

Helelektronisk gravemelding

1. oktober innfører Alta kommune helelektronisk gravemeldingstjeneste gjennom Geomatikk. Alle som skal grave i eller ved offentlig grunn skal søke om gravetillatelse. Ved graving på privat grunn oppfordres det til å levere gravemelding av sikkerhetsmessige årsaker.

Gatelys+Markveien

Disse gatene får nytt lys

Høsten kommer snikende, nå er kommunen i gang med å utbedre mørke områder.

skilt fartsgrense

Nedsatt hastighet langs Amtmannsnesveien ved cruiseanløp Marinehavna

Nedsatt hastighet til 30 km/t gjelder ved cruiseanløp i Marinehavna.

forbudt

Skilting av vendehammere og snuplasser

PARKERING FORBUDT

Alta kommune jobber i disse dager med skilting av vendehammere/snuplasser samt vedlikehold/utskifting av gamle skilt.

ParkSmart

Husk å oppdatere parkeringsbrikken din med jevne mellomrom

Det er viktig å oppdatere parkeringsbrikken SmartPark+ med jevne mellomrom for å sikre at du har siste versjon av programvaren på brikken. Oppdateringen gjør du fra din egen hjemme PC.

Trafikksikker%26nbsp%3Bkommune%26nbsp%3B

Alta godkjent som trafikksikker kommune

Overrekkelse ved Trygg Trafikk.