A A A
titopper

Alta 10-toppers - premieutdeling og salg av t-skjorter

Det blir friluftskveld på Alta bibliotek 14. januar. kl 1800.

Vi gjentar suksessen og inviterer til en friluftskveld på Alta bibliotek. Der blir det både inspirasjonsforedrag, informasjon om friluftstilbud, premieutdeling og salg av t-skjorter.

Så hold av ettermiddagen 14. januar. Mer info kommer.

 

  

Alta kommune har i samarbeid med IL Frea, Kviby IL, Nerskogen IL, Kaiskuru IL, Rafsbotn grendelag, Talvik Jeger- og fiskerforening og Alta og omegn turlag tilrettelagt for Alta 10-toppers.

Toppene Lille Raipas, Hjemmeluft, Komsa, Ulvehenget, Bjørkelitind og Dønnevarre inngår også i Alta kommunes Miljøuke. Alle som besøker disse toppene må huske å skrive seg inn i boka på toppen, for å delta i premieringen i Alta 10- toppers.

Premiering

Vi trekker premier blant de som skriver seg i bøkene, hver tur - ett lodd. 

Vi trekker også en premie blant de som har gått alle 10 toppene (registrer deg derfor, selv om du ikke ønsker å kjøpe t-skjorte). Hvis du vinner premie vil vi kontrollere i bøkene om du har vært på alle 10 toppene, skriv derfor alltid navnet ditt i boka på toppen.

 

 

 

 

 

Se oversikt over alle toppturene

Kartoversikt med bl.a. 3D modell av alle toppene!

Perleturer

Finnmark friluftsråd arrangerer i samarbeid med kommunene i Finnmark  Perleturer. Alle våre 10-topper er med i Perleturer. Koden er skrevet inni boka. I Alta er det i tillegg 11 andre Perleturer, så tilsammen er 21 av våre fineste turer med. Slå to fluer i ett smekk, bli med på både Alta 10-toppers og Perleturer! Du kan også samle Perleturer fra hele Finnmark.

 

Tagg gjerne bilder fra toppene med #alta10toppers. Alta kommune ønsker å få tilsendt turbilder fra besøk på toppene. Turbildene må kunne brukes av Alta kommune. Fotografen vil bli kreditert. Turbilder sendes til Aase- Kristin H. Abrahamsen: aaab@alta.kommune.no

 

Skjema