A A A
Haldde

Vi lanserer ny hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside.

Vi håper den nye hjemmesiden vil gjøre det enkelt for deg å finne fram til våre tjenester. Her er en liten veiledning for å finne frem til det du søker.

Informasjon og tjenester

1. Alle tjenestene for innbygger vises når du holder musepekeren over «Innbyggere».

2. Temaer og tjenester som omhandler næringsliv finnes under overskriften «Næring».

3. Under «Politikk» finner du alt som handler om politikk og demokrati: sakspapirer, møtekalender, ordfører, styrer råd og utvalg, innbyggerforslag mm

4. Under «Selvbetjening» finner du postlister, kartportal, skjemaportalen og alle tjenestebeskrivelsene våre (i alfabetisk rekkefølge).

5. Under «Om oss» finner du det som handler om Alta kommune som organisasjon og arbeidsplass: ledige stillinger, ansattoversikt, organisasjonskart, tall og fakta mm

Hjemmesiden menyer.png

Fokus tema

6. De fem boksene midt på startsiden inneholder informasjon om tidsaktuelle saker som Alta kommune ønsker å informere innbyggerne om. I vintersesongen kan det være informasjon om ski og scooterløyper og på vårparten kan det for eksempel være informasjon om barnehageopptak og det som ellers er aktuelt for de ulike sesongene.

Hjemmesiden menyer 6.png

Siste nytt

7. Daglige nyhetssaker listes opp nede til venstre på siden, og på kommunens facebookside. Du kan i tillegg følge flere kommunale avdelinger både på instagram og på egne facebooksider. Sjekk for eksempel ut Miljø, park og idrett sin instagramside og Sentrumsutvikling i Alta sin Facebook side:-)

8. Aktivitetskalenderen lister opp aktiviteter og møter, som lag og foreninger melder inn til kommunen fra hjemmesiden. 

Hjemmesiden menyer 7.png

Chatbot (nyhet)

Prøv også vår nye chatbot "Aurora" som du finner nede i høyre hjørne på hjemmesiden. Hun er på jobb døgnet rundt og du kan spørre henne om alt, nesten! Aurora.PNGHun er fortsatt under opplæring og vi trener henne daglig på å lære å tolke spørsmålene hun får. Dersom du setter henne fast kan du be om å få chatte med en av de ansatte på kundetorget (i åpningstiden).

Bildegalleri (nyhet)

Alta kommune har bygget opp en bildebank som både innbyggere og media kan benytte seg av. Ta en kikk på de flotte bildene som altafotografer har tatt og husk alltid å kreditere fotograf. Les retningslinjene for bruk av bildene.

Bildegalleri.png

 

Det vil i en overgangsperiode være en noen linker som mangler informasjon eller bilde. Sidene oppdateres fortløpende.

Om du ikke finner fram kan du kontakte Servicesenteret på 78 45 50 00 så hjelper vi deg.

Skjema