A A A
Pose

Rusken tirsdag 28. mai - Meld på ryddelag her

Tirsdag 28. mai er det duket for årets vårdugnad - Rusken 2019. Meld på ditt ryddelag og bidra til et renere nærområde.Bli med i trekningen av et gavekort på kr. 10 000,-.

Rusken avfall er generell forsøpling langs kommunale veger og offentlige områder. Alta kommune oppfordrer naboer, bedrifter, lag- og foreninger til å gå sammen å rydde langs veier, i boligfelt, tur- og fellesområder.

Meld på ditt ryddelag i e-post link under. Samtidig får dere tildelt et lodd og blir med i trekningen av et gavekort på kr. 10 000,-

Registrer ditt ryddelag her 

Kart Alta kommune

Privatpersoner eller bedrifter som vinner må velge en eller flere lokale ideelle aktører å gi premien til.

Søppelsekker og Rusken skjema (for merking av sekker) kan hentes på Alta rådhus, avdeling kommunalteknikk fra tirsdag 21. mai (kl. 08:00-15:00).

Vi gjør oppmerksom på at kun sekker merket med ruskenskjema vil bli hentet av Alta kommune. Samtidig minner vi om at rusken avfall ikke er privat avfall, bod/garasje rydding etc. Privat hageavfall (løv og småkvister) kan leveres gratis på stengelsmoen avfallsanlegg hele året.

Ordningen for distrikts Alta:

Rusken på Altnes, Hakkstabben og kvalfjord vil foregå samtidig med Vefas sine vår ryddedager i uke 21. Meld på ryddelag i linken over.

Alta kommune takker alle som er med og bidrar til en ren og trivelig by!

Virksomhet Kommunalteknikk

Skjema