A A A
titopper

Alta 10-toppers nå haster det

15. oktober avsluttes sesongen. Boka på Dønnevarre er allerede tatt ned.

På grunn av snø og is i fjellet er boka på Dønnevarre tatt ned. Det er selvfølgelig likevel mulig å gå opp og få turen som en del av 10-toppers. Ta høyde for glatte partier.

Toppturene er tilgjengelig fram til 15. oktober. Finn en fin høstdag og nyt naturens farger!

 

Har du tatt alle 10 toppene registrer deg, hvis du ønsker å kjøpe t-skjorte krysser du av for riktig størrelse.

 

Alta kommune har i samarbeid med IL Frea, Kviby IL, Nerskogen IL, Kaiskuru IL, Rafsbotn grendelag, Talvik Jeger- og fiskerforening og Alta og omegn turlag tilrettelagt for Alta 10-toppers.

Toppene Lille Raipas, Hjemmeluft, Komsa, Ulvehenget, Bjørkelitind og Dønnevarre inngår også i Alta kommunes Miljøuke. Alle som besøker disse toppene må huske å skrive seg inn i boka på toppen, for å delta i premieringen i Alta 10- toppers.

Premiering

Vi trekker premier blant de som skriver seg i bøkene, hver tur - ett lodd. 

Vi trekker også en premie blant de som har gått alle 10 toppene (registrer deg derfor i feltet under, selv om du ikke ønsker å kjøpe t-skjorte). Hvis du vinner premie vil vi kontrollere i bøkene om du har vært på alle 10 toppene, skriv derfor alltid navnet ditt i boka på toppen.

Hvis du har vært på alle 10 toppene registrerer du deg under. Ønsker du å kjøpe en t-skjorte krysser du av for størrelse.

Det koster kr. 100,- for 10-toppers t-skjorte. T-skjorten er i økologisk bomull.  

 

registrering

 

 

Se oversikt over alle toppturene

Kartoversikt med bl.a. 3D modell av alle toppene!

Perleturer

Finnmark friluftsråd arrangerer i samarbeid med kommunene i Finnmark  Perleturer. Alle våre 10-topper er med i Perleturer. Koden er skrevet inni boka. I Alta er det i tillegg 11 andre Perleturer, så tilsammen er 21 av våre fineste turer med. Slå to fluer i ett smekk, bli med på både Alta 10-toppers og Perleturer! Du kan også samle Perleturer fra hele Finnmark.

 

Tagg gjerne bilder fra toppene med #alta10toppers. Alta kommune ønsker å få tilsendt turbilder fra besøk på toppene. Turbildene må kunne brukes av Alta kommune. Fotografen vil bli kreditert. Turbilder sendes til Aase- Kristin H. Abrahamsen: aaab@alta.kommune.no

 

Skjema