A A A
titopper

Alta 10-toppers

Toppturer er et ledd i kommunens satsing på bedre folkehelse, med tilrettelegging for fysisk aktivitet og friluftsliv.

Boka på Ulvehenget forsvant, ny bok på plass. Er det noen som vet hvor den gamle boka er?

Alta kommune har i samarbeid med IL Frea, Kviby IL, Nerskogen IL, Kaiskuru IL, Rafsbotn grendelag, Talvik Jeger- og fiskerforening og Alta og omegn turlag tilrettelagt for Alta 10-toppers.

Toppene Lille Raipas, Hjemmeluft, Komsa, Ulvehenget, Bjørkelitind og Dønnevarre inngår også i Alta kommunes Miljøuke. Alle som besøker disse toppene må huske å skrive seg inn i boka på toppen, for å delta i premieringen i Alta 10- toppers.

Se oversikt over alle toppturene

Kartoversikt med bl.a. 3D modell av alle toppene!

 

Premiering

Vi trekker premier blant de som skriver seg i bøkene, hver tur - ett lodd. Hvis du vinner premie vil vi kontrollere i boka om du har vært på toppen.

Hvis du vil kjøpe en  t-skjorte registrerer du deg under.  Det koster kr. 100,- for 10-toppers t-skjorte. T-skjorten er i økologisk bomull.  

registrering

 

Perleturer

Finnmark friluftsråd arrangerer i samarbeid med kommunene i Finnmark  Perleturer. Alle våre 10-topper er med i Perleturer. Derfor ligger Perleturkoden inne i turboka på toppen. Koden er også skrevet utenpå og inni boka. I Alta er det i tillegg 8 andre Perleturer, så tilsammen er 18 av våre fineste turer med. Slå to fluer i ett smekk, bli med på både Alta 10-toppers og Perleturer! Du kan også samle Perleturer fra hele Finnmark.

 

Tagg gjerne bilder fra toppene med #alta10toppers. Alta kommune ønsker å få tilsendt turbilder fra besøk på toppene. Turbildene må kunne brukes av Alta kommune. Fotografen vil bli kreditert. Turbilder sendes til Aase- Kristin H. Abrahamsen: aaab@alta.kommune.no

 

Skjema