A A A
titopper

Alta 10-toppers

Toppturer er et ledd i kommunens satsing på bedre folkehelse, med tilrettelegging for fysisk aktivitet og friluftsliv.

Alta 10-toppers er slutt for i år. Bøkene på toppene blir hentet ned av de ulike samarbeidspartnerne. Alle som ønsker å kjøpe t-skjorte må gjøre det før 1. november. Vi gir beskjed når t-skjortene er klar til å hentes på Alta bibliotek.

Takk for en kjempefin topptursesong!  Vi møtes igjen i 2019.

Premiering

Vi trekker premier blant de som skriver seg i bøkene, hver tur - ett lodd. Hvis du vinner premie vil vi kontrollere i boka om du har vært på toppen.

Hvis du vil kjøpe en  t-skjorte registrerer du deg under.  Det koster kr. 100,- for 10-toppers t-skjorte. T-skjorten er i økologisk bomull.  

 

registrering

 

 

 

 

 

 

 

Alta kommune har i samarbeid med IL Frea, Kviby IL, Nerskogen IL, Kaiskuru IL, Rafsbotn grendelag, Talvik Jeger- og fiskerforening og Alta og omegn turlag tilrettelagt for Alta 10-toppers.

Toppene Lille Raipas, Hjemmeluft, Komsa, Ulvehenget, Bjørkelitind og Dønnevarre inngår også i Alta kommunes Miljøuke. Alle som besøker disse toppene må huske å skrive seg inn i boka på toppen, for å delta i premieringen i Alta 10- toppers.

Se oversikt over alle toppturene

Kartoversikt med bl.a. 3D modell av alle toppene!

 

Perleturer

Finnmark friluftsråd arrangerer i samarbeid med kommunene i Finnmark  Perleturer. Alle våre 10-topper er med i Perleturer. Derfor ligger Perleturkoden inne i turboka på toppen. Koden er også skrevet utenpå og inni boka. I Alta er det i tillegg 8 andre Perleturer, så tilsammen er 18 av våre fineste turer med. Slå to fluer i ett smekk, bli med på både Alta 10-toppers og Perleturer! Du kan også samle Perleturer fra hele Finnmark.

 

Tagg gjerne bilder fra toppene med #alta10toppers. Alta kommune ønsker å få tilsendt turbilder fra besøk på toppene. Turbildene må kunne brukes av Alta kommune. Fotografen vil bli kreditert. Turbilder sendes til Aase- Kristin H. Abrahamsen: aaab@alta.kommune.no

 

Skjema