A A A
titopper

Alta 10-toppers - t-skjortene kan hentes

Flotte gule t-skjorter er til salgs på Alta bibliotek. Vi har etterbestilt de størrelsene som mangler.

 

 

T- skjortene er populær i år og vi har gått fri for noen størrelser. Disse er etterbestilt og vil komme om 3-4 uker. Den som venter på noe godt osv......

 

Vinner av hovedpremien, kr. 2.500, blant de som har gått på alle 10 toppene er:

 Kaja Skageng

Vinnere av glassfat

Topp

Vinner av glassfat

Hjemmeluft

Eili Ruud

Bjørkelitind

Kenneth Nilsen

Losvarkollen

Jorunn Arnesen, Kronstad

Dønnevarre

Elle Save Gaup

Haldde

Geir Roger Bakken

Ulvehenget

Anette Jansen

Borras Vestre

Ingunn Heggheim

Komsa

Lan Phan

Skoddevarre

Nina Kleemann Johansen

Raipas

Therese Knudsen

De som ikke har hentet sine glassfat kan hente dem på Alta bibliotek.

De som har bestilt årets gule t-skjorter kan hente dem på biblioteket. De koster kr. 100,-. Vi har også tilbud til alle om å kunne kjøpe tidligere års t-skorte til kr. 50,-.

Vi har gått fri for damestørrelsene M og S. Vi har sendt inn en etterbestilling, så det vil gå noen uker før de er på plass. Følg med på hjemmesiden.

 

Takk for en kjempefin topptursesong!  Vi møtes igjen i 2019.

Premiering

Vi trekker premier blant de som skriver seg i bøkene, hver tur - ett lodd. Hvis du vinner premie vil vi kontrollere i boka om du har vært på toppen.

Hvis du vil kjøpe en  t-skjorte registrerer du deg under.  Det koster kr. 100,- for 10-toppers t-skjorte. T-skjorten er i økologisk bomull.  

 

registrering

 

Alta kommune har i samarbeid med IL Frea, Kviby IL, Nerskogen IL, Kaiskuru IL, Rafsbotn grendelag, Talvik Jeger- og fiskerforening og Alta og omegn turlag tilrettelagt for Alta 10-toppers.

Toppene Lille Raipas, Hjemmeluft, Komsa, Ulvehenget, Bjørkelitind og Dønnevarre inngår også i Alta kommunes Miljøuke. Alle som besøker disse toppene må huske å skrive seg inn i boka på toppen, for å delta i premieringen i Alta 10- toppers.

Se oversikt over alle toppturene

Kartoversikt med bl.a. 3D modell av alle toppene!

 

Perleturer

Finnmark friluftsråd arrangerer i samarbeid med kommunene i Finnmark  Perleturer. Alle våre 10-topper er med i Perleturer. Derfor ligger Perleturkoden inne i turboka på toppen. Koden er også skrevet utenpå og inni boka. I Alta er det i tillegg 8 andre Perleturer, så tilsammen er 18 av våre fineste turer med. Slå to fluer i ett smekk, bli med på både Alta 10-toppers og Perleturer! Du kan også samle Perleturer fra hele Finnmark.

 

Tagg gjerne bilder fra toppene med #alta10toppers. Alta kommune ønsker å få tilsendt turbilder fra besøk på toppene. Turbildene må kunne brukes av Alta kommune. Fotografen vil bli kreditert. Turbilder sendes til Aase- Kristin H. Abrahamsen: aaab@alta.kommune.no

 

Skjema