Her finner du aktuelle saker Alta kommune ønsker å få fremhevet. Enkelte saker er tidsbegrenset og vil kun bli presentert i sakens aktuelle tidsperiode.

gymsal

Treningstimer og utleie lokaler / anlegg

Her finner du en oversikt over treningstimer i haller og gymsaler. Du finner også oversikt over grendehus og Alta kultursal.

Iskunst+ingress

Borealis vinterfestival 2018

Borealis vinterfestival starter 8. mars.

varsling%C3%B8velse

Bli varslet!

Alta kommune bruker varslingssystemet Varsling24 for å varsle innbyggere i et geografisk område om hendelser via SMS. Vi varsler på SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post.

Registrering av hytte/fritids bolig for feiing og tilsyn av fyringsanlegg

Det er nå sendt ut SMS til innbyggere som er registrert som eier av hytte/fritidsbolig i Alta kommune.

frivilligsentral

Utstyrssentral Alta kommune

Utstyrssentralen er etablert ved Alta Frivilligsentral i kjelleren på Vertshuset i Bossekop. Her kan skoler, barnehager, frivillige organisasjoner og familier låne/leie sports og friluftsutstyr, gratis eller for en billig penge.