Her finner du aktuelle saker Alta kommune ønsker å få fremhevet. Enkelte saker er tidsbegrenset og vil kun bli presentert i sakens aktuelle tidsperiode.

10 topper

Alta 10- toppers 2017 - alle bøkene på plass

Alle 10-toppers bøkene er på plass. Hvis man ikke ønsker å gå på snø, er det lurt å vente med Halde.

Registrering av hytte/fritids bolig for feiing og tilsyn av fyringsanlegg

Det er nå sendt ut SMS til innbyggere som er registrert som eier av hytte/fritidsbolig i Alta kommune.

varsling%C3%B8velse

Bli varslet!

Alta kommune bruker varslingssystemet Varsling24 for å varsle innbyggere i et geografisk område om hendelser via SMS. Vi varsler på SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post.

frivilligsentral

Utstyrssentral Alta kommune

Utstyrssentralen er etablert ved Alta Frivilligsentral i kjelleren på Vertshuset i Bossekop. Her kan skoler, barnehager, frivillige organisasjoner og familier låne/leie sports og friluftsutstyr, gratis eller for en billig penge.